S.C. VICTEMA S.R.L. este o societate cu capital privat, integral românesc, înființată în anul 2002, specializată în:

  • Tâmplărie PVC și aluminiu;
  • Pereți cortină din aluminiu;
  • Accesorii tâmplărie PVC și aluminiu.

Prin parteneriatul bine dezvoltat cu furnizorii noștrii de materii prime, societatea noastră ofera o gamă variată de profile PVC, profile din Aluminiu, precum și diferite tipuri de geam termopan, atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere calitativ.

Calificarea si experienta personalului tehnic asigura conditiile necesare unor realizari de înalta calitate. Avem specialisti care stapânesc nu numai tehnologia obișnuită de producere a ferestrelor, ci si tehnologii mai complexe (de pildă cele privind elemente glisante).

Această experiență a fost dobândită de către angajații noștri în anii de practică efectivă pe care i-au parcurs. Prin garantarea unor lucrări de calitate sunt folosite materiale atent alese care provin de la furnizori de renume.

MISIUNEA VICTEMA este de a dezvolta o companie solidă, bazată pe relații armonioase și productive, atât la nivel intern, cât și la nivel extern. Stabilirea acestor raporturi mutual benefice are drept țel garantarea satisfacției complete a beneficiarilor, generând și menținând în același timp un climat sănătos și stimulant de muncă.

O astfel de misiune nu poate fi îndeplinită decât atunci când relațiile dintre părțile implicate se bazează pe încredere si respect reciproc iar calitatea muncii se află pe primul loc.

Facem tot posibilul ca rezultatele muncii noastre să fie la cel mai înalt nivel calitativ si afirmăm cu mândrie că, până în prezent, am reușit să satisfacem pe deplin cerințele și așteptările clienților noștri.